Våre Tjenester

banner-1.jpg

Regnskap og lønn

One Accounting sin hovedleveranse er knyttet til regnskaps, lønn- og rådgivningstjenester. Vi benytter hovedsakelig det skybaserte regnskapsprogrammet Tripletex, men har også mye erfaring og kompetanse med Visma Business med tilhørende applikasjoner. I tillegg til dette har vi erfaring med Visma Global, Zirius, Xledger Huldt & Lillevik, Uni Micro  For å best mulig tilpasse våre teknologiske løsninger med kundens ønsker og behov, vil vi i en tidlig fase kartlegge dagens økonomifunksjon for så å finne en løsning sammen som er tilpasset morgendagens behov. 

Skybasert økonomisystem

 

One Accounting er leveransepartner til Tripletex i Grenlandsområdet. Tripletex er et komplett nettbasert økonomisystem med fakturering, regnskap, logistikk, lønn, reiseregninger og timeføring i samme nettbaserte system. Tripletex har også en komplett prosjektmodul hvor man har full oversikt over inntekter, kostnader og timer knyttet til alle selskapets prosjekter slik at man har full kontroll på alle tallene. Les mer om Tripletex her: www.tripletex.no eller kontakt oss for en gjennomgang.

Rådgivning

Vårt team av medarbeidere er satt sammen for å kunne levere høy kompetanse og verdiskapende rådgivning til våre kunder. Kunder av One Accounting har også tilgang gjennom vårt partnernettverk, på sterke ressurspersoner innen et bredt spekter av forretningsområder. I et tett samarbeid mellom kunde, rådgiver og partnernettverket kan vi tilby våre kunder rådgivning i hele selskapets verdikjede. Har vi kompetanse du er ute etter? Sjekk ut vårt partnernettverk for å se hvilken kompetanse vi kan levere til akkurat ditt selskap.

Årsoppgjør

Vi håndterer årsregnskap, ligningsdokumenter, aksjonærregisteroppgave og andre økonomirelaterte offentlige oppgaver for alle selskapstyper (AS, ANS, ENK osv). OneAccounting besitter også bred erfaring og kompetanse på konsernregnskap.

Økonomirelatert rådgivning

I tillegg til skreddersydd rådgivning gjennom vårt partnernettverk, tilbyr vi også en rekke andre tjenester innen økonomisk rådgivning som:

- Budsjetter og prognoser

- Bistand ved søknad om finansiering

- Planlegging og optimalisering av selskapsstruktur

- Skatteoptimalisering

- Stiftelse av selskap

- Avvikling og nedleggelse av virksomhet

- Skattefri omdanning fra enkeltpersonforetak til aksjeselskap

- Bistand i styrearbeid

- Verdsettelse av virksomhet

- Fusjoner og fisjoner

- IT løsninger og digitalisering av økonomifunksjonen