Partnernettverk

linna_edited.jpg

Espen Linna

Head of developement & UX i Metro Branding

Kjernekompetanse innen digital strategi og forretningsutvikling. Espen har vært med på å lansere og implementere digitale strategier, kampanjer og portaler for flere av Norges største selskaper. Espen har også mottatt flere nasjonale utmerkelser for sitt arbeide.

lasse1.png

Lasse Johansen

Salgssjef i Elektroskandia

Kjernekompetanse innen forretningsstrategi, endringsprosesser og salg. Mange års erfaring som næringsdrivende innen flere bransjer.

jesper_edited.jpg

Jesper Rosse

Varehussjef hos Elkjøp Skien

Kjernekompetanse innen salg og drift i varehandel og salgsorganisasjoner. Gjennomfører både kursing og foredrag. Jesper har også kompetanse innen utvikling av ledergrupper, mellomledere og salgsteam, samt arbeidsgivers rettigheter og plikter i tariff bundet bedrift.

espen1.png

Espen Wenås

Daglig leder og gründer hos Bar Skien

Kjernekompetanse innen gründervirksomhet, startups og markedsmanøvrering. Erfaring som næringsdrivende i over 10 år med både netthandel og uteliv.

jt1.png

Jan Thomas Moen

Strategisk rådgiver hos Fenomen

Kjernekompetanse innen digital markedsføring og analyse i sosiale medier og Google Ads, samt film- og innholdsproduksjon. Jan Thomas har også lang erfaring med PR og strategisk kommunikasjon.

sondre_edited_edited.jpg

Sondre Larsen

Managing partner og headhunter i Talent Gallery

Kjernekompetanse innen rekrutteringsprosesser. Sondre er idag en av de ledende headhunterene innen rekruttering av ledere/mellomledere i bygg og anlegg og arbeider med kunder rundt i hele Norge.

Morten-Fjeldstad_4612_preview.jpeg

Morten Fjeldstad

Partner og senior rådgiver i Effecto Consulting AS

Kjernekompetanse innen strategi, effektivisering og forretningsutvikling, samt styrearbeid. Med sin erfaring som revisor fra PWC, samt CEO og CFO i større nasjonale og internasjonale selskaper, har Morten jobbet mye med omstillings- og strategi prosesser i selskaper av alle størrelser.