Ansatte

Bård Holm-Jørgensen

daglig leder

aut. regnskapsfører/registrert revisor

Bård er daglig leder og grunnlegger av One Accounting. Han har bred erfaring med stiftelse av selskaper, fusjoner/fisjoner og kapitalinnhenting.  

12_edited.png

Ole Richard Kristiansen

autorisert regnskapsfører

Ole Richard er veteranen på huset. Det finnes knapt en problemstilling han ikke vært borti i løpet av sine 40 år i bransjen. Av spesialområder kan vi trekke frem prosjektregnskap og regnskap for serveringsbransjen.

Tommy Haugerud Kaasa

senior bedriftsrådgiver/registrert revisor

Tommy jobbet som revisor i 12 år før han valgte å bli med på oppstarten av One Accounting. Han er vår ekspert på årsoppgjør og har vært en viktig brikke fra dag én.

12_edited.png

Lisa Moen

bedriftsrådgiver​

Lisa har lang erfaring med å føre regnskap for alt fra små håndverksbedrifter til større kjeder. Av spesialområder kan vi nevne hotell og serveringsbransjen.​

12_edited.png

Karin Thorsås

bedriftsrådgiver

Karin har jobbet med regnskap siden 1988 og lønn siden 1998. Porteføljer med forskjellige firmaer.

Eirik Aleksander Solvi

bedriftsrådgiver/markedsansvarlig

Eirik er utdannet siviløkonom fra BI med spesialisering innen finans.

12_edited.png

Thomas Grønstein

bedriftsrådgiver

Thomas har en mastergrad fra Universitetet i Edinburgh. Han drev sitt eget fotografselskap i 10 år før han begynte med regnskap. Han kjenner derfor godt til utfordringenene med å drive for selv.

Anne Kristoffersen

bedriftsrådgiver

Anne har en allsidig bakgrunn og har ført regnskap for bedrifter innen en rekke bransjer. Av spesialområder kan vi nevne entreprenører, elektrikere og interiør.

Frank Brøndbo

autorisert regnskapsfører

Frank har kjennskap til alt som handler om å starte bedrifter. Før han begynte hos oss hadde han blant annet startet og driftet sitt eget regnskapskontor i seks år. I tillegg har han hjulpet en rekke gründer-bedrifter gjennom oppstartsfasen, senest en tannklinikk.

Jorunn Dyrland

bedriftsrådgiver

Jorunn er utdannet revisor fra USN og har over 20 års erfaring med regnskap. Hun er vår ekspert innen dagligvare og retail, da fra blant annet Rema 1000 og NorgesGruppen.

12_edited.png

Anne Ringstad

aut. regnskapsfører/registrert revisor

 

Anne har lang fartstid som både revisor og regnskapsfører. Hun har gjennom årene opparbeidet seg en solid kompetanse og har kjennskap til alt fra advokatregnskap til prosjektregnskap.